Broodje van de Week; Bandjesavond Podium Laurentz

Het was, afgelopen zaterdag, gezellig druk in de studio tijdens de uitzending van Broodjehans.
Komende vrijdagavond, 5 april 2024, spelen er een zestal bands in Podium Laurentz in Heemskerk. Een drietal bands maakten gebruik van de uitnodiging om te gast te zijn tijdens de live uitzending. Wat werd het een gezellige chaos…
Tim en Hans spraken na de gesprekjes nog even na en vermoeden dat de koppies komende vrijdag weer ‘gespannen’ zullen staan. Kom jij ook kijken???

Onderstaand een kort verslag en de mogelijkheid om de gesprekjes nog even terug te luisteren.

‘Fusíon’, trapte af. Luna en Eliza waren ‘lekker vroeg’ en Hans dacht dat ze met z’n tweeën waren. Hij vergiste zich behoorlijk, een band van 7 enthousiaste jongelingen. In het begin een beetje nerveus, maar dat lieten ze al snel vallen. De samenstelling staat nog niet helemaal vast en de muziekstijl ook nog niet, maar genieten doen ze wel!

Ze waren nog niet vertrokken of twee leden van ‘Lost In Sound’ kwamen zich melden. Joanna en Tijmen hadden de studio gevonden. Jonna wordt geroemd voor haar uitstraling en stemgeluid, maar de overige bandleden worden een ‘getalenteerd team’ genoemd. Hier gaan we meer van horen.
Ze hadden zelf een eigen nummer meegenomen (de nacht er voor nog afgemixt). Dit moesten natuurlijk draaien.

In het tweede uur drie bandleden als gast die er een autoritje van ruim een half uur voor over hadden om aan te schuiven. Melissa, Ewout en Lex, ‘Flora State’. Zij zijn al wat verder in de ontwikkeling als band, het maken van eigen nummers vinden zij heel belangrijk.
Er ontstond een leuk gesprek, muziek van hen konden we nog niet draaien, ze zijn nog niet helemaal klaar. Binnenkort bij de verschillende muziekdiensten.

Andere interviews…