Broodje van de Week; Nick van Tunen, De Brozen Ezel

In de afgelopen dagen stuurde hij een email “ik heb weer een mooi nieuw bier gebrouwen, deze keer een Bockbier”.
Nick, regelmatig te gast in de show, brouwt al een aantal jaar bier en brengt het tegenwoordig onder de naam ‘De Bronzen Ezel ‘op de markt, hoe mooi is dat.
Wij van Broodjehans konden het dan ook niet laten Nick weer uit te nodigen.

Afgelopen zaterdag kwam hij langs, alcohol in een radiostudio is eigenlijk ‘not-done’, maar als de bakker komt, wil je toch ook het koekje proeven…
We mogen laten weten dat de smaak wederom onovertroffen is, Nick, het is je weer gelukt!
Daar spraken wij over en hoe kom je erbij om een bockbier te brouwen, maar ook de geschiedenis van het bier gaven we nog even aandacht.

Wil je meer weten dan kun je even een kijkje nemen op zijn website.
Nog meer weten? In augustus 2019 nam RTV Heemskerk een reportage op tijdens het brouwen van één van de eerste ‘brouwsels’.
Hier ook nog te kijken.

Klik op deze link om het gesprek nog even te luisteren.
Nick presenteert een heerlijk Bockbier.
Nick presenteert een heerlijk Bockbier.

Andere interviews…

Broodje van de Week; GLITZ

Broodje van de Week; GLITZ

Hans had ze recent gezien in Podium Laurentz in Heemskerk. Ze stonden in het voorprogramma van Wild Romance...