Broodje van de Week; GLITZ

Hans had ze recent gezien in Podium Laurentz in Heemskerk. Ze stonden in het voorprogramma van Wild Romance (16-03-2024). De band, 4 jonge gasten uit Wijk aan Zee maakten gelijk indruk, ze deden Hans denken aan Led Zeppelin van weleer. Tim maakte later tijdens het gesprek de vergelijking naar The Who….
Noël Brouwer (zang), Flint Jongen (gitaar), Brendan Aafjes (bas) en Jesse Mook (drums) beklommen vol zelfvertrouwen, zo leek het, het podium. Ze maakten er een mooie show van.
Hans had een vraag over de mooie zwarte cape van Noël. Hij zocht de bandleden na afloop op en het antwoord was eigenlijk heel simpel “het was de oude rok van mijn oma…Ze stond voor tegen het podium en vond het allemaal prachtig”.

Afgelopen zaterdag, 4 mei waren ze met z’n allen in de studio bij Broodjehans. Ook hier ging het alsof ze iedere week een radiostudio aan de binnenkant zagen…
Afijn, we spraken eerst maar even over het optreden in Podium Laurentz. De mannen zijn in deze setting pas een maand of 6 bezig. Het gevoel is dat dit nog wel even een paar jaar doorgaat.
Hans vergelijkt Jesse ook met de drummer van de Muppet’s Show (Animal :-), hij gaat helemaal op in zijn rol als drummer.

Tussendoor draaien we de single ‘Fools Demise’ die kortgeleden uitkwam.

Zondag, Bevrijdingsdag 2024 in de IJmond, trapten ze het mooie festival in Park Westerhout af!!
We gaan ze nog wel een keer spreken, lokale band en lokale radio, het is ook zo’n mooie combi !!!

Luister hier het leuke gesprek nog even terug.

Andere interviews…