Broodje van de Week; Hoe is het toch met… Bosw8er?

In april 2020 was hij ook al een keer te gast en in de afgelopen periode kun je hem rondom Heemskerk vinden in het groen en het duin. Maar ook loopt hij vaak de klas in, maar ook de senioren in de regio vergeet hij niet.
Ik denk dat inmiddels menigeen hem wel een beetje kent, Evert-Jan Woudsma. Hij doet zijn achternaam (bijna) eer aan, hij is de Bosw8er!

Met Z-Media maakt hij de mooiste afleveringen van ‘Bosw8er in de Klas’ Een project voor de Basisscholen in Nederland. Inmiddels sloopt dit project in het kader van natuur educatie op menig basisschool.
Ook is het bij verschillende Lokale Omroepen op de TV-kanalen te zien.
Mocht de afleveringen een keer willen zien, ga dan even naar de pagina op YouTube.
Kijk anders even op zijn website.

Als het geen radio maar TV was, hadden ook wij samen met hem naar het bos of het duin gewild. Maar het is zaterdag en een aflevering van Broodjehans. Evert-Jan zal het dus moeten vertellen, maar dat is iets wat hem ook niet vreemd is.
We spraken de periode van zijn start en natuurlijk hoe het nu is. Hij heeft een aantal mooie projecten met jong, maar ook de wat oudere medemens en wij vroegen hem wat hem drijft.
Wil je weten hoe het gesprek verliep? Luister het dan onderstaand nog even terug.

Andere interviews…

Broodje van de Week; Spatzuiver

Broodje van de Week; Spatzuiver

Ingwar Perton... geef hem een penseel of een kwast met verf, of een spuitbus, hij doet er iets heel moois mee.Kijk op...

Broodje van de Week; WOEST

Broodje van de Week; WOEST

Woest, nee dat ben ik niet... het is de nieuwe band van Anneloes van Willigen en Wouter Klaase. Het een samenspel van...