Broodje van de Week; Rocking Up X-Mas

Ze waren al eerder een keer te gast in de show, Marleen van der Horst en Anita Perré-Meijer van Rocking Up X-Mas. Zij proberen voor zoveel mogelijk inwoners van Heemskerk een leuke, mooie Kerst te verzorgen.  In 2019 begonnen met 63 gezinnen te voorzien van een diner-box is dat inmiddels uitgegroeid naar iets veel groters, namelijk 150 gezinnen. Dit willen we natuurlijk van harte ondersteunen.
Daarom hebben we ze uitgenodigd en schoven zijn op 12 november aan onze tafel.
|Anita en Marleen vertelden hoe de landelijke organisatie werkt met locaties door het hele land, Heemskerk is er daar een van.
Wil je meer info, kijk dan even op de website door hier te klikken.

Wat zijn deze twee dames enthousiast en dat hoor je gelijk wanneer ze praten over wat zij in deze tijd voor Kerstmis doen.
We kunnen dan ook niet nalaten het banknummer te vermelden waar je een donatie kunt doen; NL81BUNQ 20 38 55 40 99 (zonder spaties natuurlijk).
Wil je het gesprek nog even terug luisteren? Dat kan natuurlijk.

Andere interviews…

Broodje van de Week; Spatzuiver

Broodje van de Week; Spatzuiver

Ingwar Perton... geef hem een penseel of een kwast met verf, of een spuitbus, hij doet er iets heel moois mee.Kijk op...

Broodje van de Week; WOEST

Broodje van de Week; WOEST

Woest, nee dat ben ik niet... het is de nieuwe band van Anneloes van Willigen en Wouter Klaase. Het een samenspel van...