Broodje van de Week; Berend Kremers van SMG IJmond

Zondag 30 juni is er een Offshore dag bij de Scheepsmodel Groep IJmond. Welke Heemskerker kent deze locatie niet, de vijver op de kruising van de Tolweg/Communicatieweg, vlakbij slot Assumburg.

Op één van zijn spaarzame vrije weekenden in de maand ‘moest’ hij als voorzitter toch even langs bij Broodjehans. Voor zijn werk vaart hij ook en is al vele jaren scheepmodellen aan het bouwen.
Allereerst moet hij ons eens even uitleggen wat het verschil is tussen een opendag en een Offshore dag. 30 juni is het een Offshore dag en volgens mij realiseren wij ons niet hoe groot dit is. Modelbouwers uit heel Europa komen naar Heemskerk. Natuurlijk nemen zij hun mooiste modellen mee.
Er zijn zelfs schepen die werkzame onderdelen hebben.

Vanaf 10:00 is iedereen welkom om te komen kijken en wij kunnen zeggen dat dit, zeker gezien het aankomende mooie weer, zeker de moeite waard is. Voor de prijs van de consumpties hoeft u het niet te laten, volgens Berend zijn deze ‘voor-oorlogs’. Het is voor de vereniging wel een belangrijke bron van inkomsten.
Gratis toegang, parkeren, geen probleem.
Luister het onderstaand nog even terug.

Meer info : https://www.smgijmond.nl/

Andere interviews…

Broodje van de Week; Spatzuiver

Broodje van de Week; Spatzuiver

Ingwar Perton... geef hem een penseel of een kwast met verf, of een spuitbus, hij doet er iets heel moois mee.Kijk op...

Broodje van de Week; WOEST

Broodje van de Week; WOEST

Woest, nee dat ben ik niet... het is de nieuwe band van Anneloes van Willigen en Wouter Klaase. Het een samenspel van...