Broodje van de Week; Vonkels Food & Wine

Er gaat iets gebeuren in Heemskerk en wel op één van de mooiste plekjes van het dorp. Nabij de vlonder en fontein aan de Zaalberglaan, gaat een droom van 6 vrienden uitkomen. Jeffrey van Duivenvoorde (kwaliteitsmanager bij Tata), Florian Koopman (financiën en verzekering), Jan van der Kolk (renovatie en onderhoud), Bart Eijking (architect), Lennart Koopman (werkzaam in de reclamewereld) en Harry Eisenberger (advocaat) hebben hele mooie plannen.
De laatste twee, Lennart en Harry, kwamen het tijdens de show uitleggen.

De historie van de mannen gaat al terug naar de periode dat zij, na het voetballen, naar het café (brasserie Heemskerk) gingen. Tegenwoordig is restaurant Olympia hier nog gevestigd. Deze locatie wordt vanaf de jaarwisseling aangepast naar de ideeën van de zes.

Iets later in het jaar, rond 1 april, nee het is geen grap, moet het open gaan.
Met Vonkels willen ze iets terug geven aan ‘hun’ Heemskerk en een plek creëren waar men terecht kan voor een goed glas wijn en mooie gerechten. Een plek ook waar mensen elkaar ontmoeten en bijkletsen. Zo komen veertig tot zestig prima wijnen op de kaart.

Tijdens het gesprek vertelden Lennart en Harry hoe het zover gekomen is en wat er gaat gebeuren.
We hebben afgesproken elkaar te volgen en rond de jaarwisseling gaan zij, misschien samen, nog wat leuks doen.
Luister onderstaand het gesprek nog even terug.

Andere interviews…

Broodje van de Week; Spatzuiver

Broodje van de Week; Spatzuiver

Ingwar Perton... geef hem een penseel of een kwast met verf, of een spuitbus, hij doet er iets heel moois mee.Kijk op...

Broodje van de Week; WOEST

Broodje van de Week; WOEST

Woest, nee dat ben ik niet... het is de nieuwe band van Anneloes van Willigen en Wouter Klaase. Het een samenspel van...