Broodje van de Week; Jeroen Wind over Redking

We zagen het op Facebook voorbij komen, een bandfoto van Redking een formatie met o.a. Jeroen Wind. Hij noemt het zelf een ‘project band’ om af en toe muziek mee uit te brengen. Op de onderstaande foto, v.l.n.r. de leden Wouter Klaase, André Brakeboer, Wouter Peters, Jeroen Wind en Axel Dullemont. Erwin Kollaard was er even niet bij op het moment van het nemen van de foto.

Jeroen zocht eigenlijk een manier om zijn ‘boekenkast’, een plek waar zijn ruwe muzikale composities opgeslagen zijn, vorm te geven. Hij zegt eigenlijk altijd muziekjes te bedenken en daar wil hij af en toe wel iets mee doen. Hij is trots om samen met deze mannen dat te kunnen gaan doen. We zullen er wel meer van gaan horen…

Daarnaast is Jeroen ook nog actief met Talent Supporters, een project, samen met Erwin Kollaard, om (beginnende) artiesten te begeleiden en ook RedTwins Productions. Dit laatste voor zijn activiteiten als muziek- producer verder te ontwikkelen.

Dit zijn de zaken die in het gesprek voorbij komen. Kortom een gesprek met Jeroen waarbij allerlei zaken aan de orde komen.

Het gesprek met Jeroen in twee delen
A Place Called Freedom – Redking / Wouter Peters

Andere interviews…