Broodje van de Week; Nathalie en Daniëlle Laan

Ze waren, als eigenaren van Café Lokaal, te gast om te vertellen hoe zij hun gasten in deze tijd, op zondag, toch kunnen voorzien van optredens van verschillende artiesten en bands. Afgelopen week Alexander Broussard (Billy Joel) daarvoor De Deik (juist, coverband De Dijk).
Druk bezocht maar wel allemaal binnen de regels die er nu zijn. Vooraf reserveren en maar een beperkt aantal mensen die kunnen komen. Dus…snel reageren is dan wel het verstandigste.
Het is misschien wel een goed idee om de Facebookpagina van het café goed in de gaten te houden.

Het concept is wel iets anders, waar vroeger de optredens door meer mensen bezocht kunnen worden, is dat nu anders. Je moet dan nu ook een kaartje kopen. Hiermee doe je een bijdrage in de kosten voor de band of artiest en daarnaast krijg je vier consumptiemunten. Op deze manier zijn dit soort evenementen in deze tijd te doen. Lijkt mij niet zo gek!

Zo ook voor deze zondag, JW Blend, Willem van der Veen en Jeroen Hendriks. Het middag optreden begint om 15:00 uur, de avond om 19:00 uur. Wanneer je denkt, oooh, ik moet morgen werken, geen probleem, om 22:00 uur moet je er weer uit zijn.

Wil je het gesprek met beide dames nog even terugluisteren, dan kan natuurlijk.

Café Lokaal in Heemskerk, naast de studio’s van Omroep Heemskerk.

Andere interviews…