BroodjeHans op HeemskerkFM
INTERVIEWS
Hier alle ‘Broodje van de Week’-items. Ze zijn sinds 2018 allemaal bewaard gebleven.
Leuk, om nog even terug te lezen waar het destijds over ging. Het geheel voorzien van foto’s.
Verder is er ook een mogelijkheid om het gesprekje terug te luisteren.
Heb je ideeën, of ben jij een leuk ‘Broodje van de Week’, laat het ons weten,
dan sta jij misschien binnenkort in de studio met Tim & Hans.
Stuur een bericht via de contact-pagina.
Broodje van de Week; Brexit aan Zee, Ron Toekook (deel II)
Het was vorige week ook afgesproken, wanneer er iets te melden is, komt Ron Toekook, organisator van Brexit aan Zee, even bij Broodjehans langs.Zo ook afgelopen zaterdag, 31 augustus 2019. Hij is bij de Burgemeester van Beverwijk en Wijk aan Zee, Martijn Smit langs...
Broodje van de Week; Brexit aan Zee, Ron Toekook
Afgelopen dagen waren diverse media druk met de berichtgeving over het Facebook-evenement 'Brexit aan Zee'.Hans & Tim waren er niet en Paul Bogers maakte goede sier door Ron Toekook uit Wijk aan Zee uit te nodigen.(Goed gedaan Paul!!)Hij is degene die het...
Broodje van de Week; Het Heemskerkse Ezelsoor.
Deze laatste weken van augustus is er in Heemskerk een feestje.Zo'n 10 jaar geleden was er de representatie van het Heemskerkse Ezelsoor. Banketbakkerij Wim Koelman. Zoals Breda zijn Bossche Bol heeft, had Heemskerk niets. Vakblad Patisserie & Dessert vroeg Sjon...
Broodje van de Week; Jan Bakker
Hij heeft het boekje 'Een leven in honderd singletjes' geschreven.Recent was ik als fervent 'verzamelaar' van vinyl in ons plaatselijke vinyl-winkel, Mono's. Daar lag ook het boekje welk Jan Bakker geschreven heeft. Hij woont in IJmuiden, werkt bij Tata Steel en heeft...
Broodje van de Week; Sixty Pound
Ze waren in de studio, althans Rick Schippers, bassist en zanger van de band Sixty Pound.Daan Haver was druk met zijn scriptie en Rick en Jelle Visser moesten onverwacht, voor hun werk, een koelprobleem met de Sushi in IJmuiden oplossen.Wie er wel mee was, Rick...
Broodje van de Week, Bertus Petersen
Met zulke mooie temperaturen zoals afgelopen weken, mag ik af en toe wel een ijsje eten...Maar wat is nu het verschil tussen het ene en het ander ambachtelijke ijs, daar wilde ik wel eens wat meer van weten.Nou, wie nodig je dan uit, Bertus Petersen. Hij is...





